Saturday, December 31, 2011

here you come 2012

sebut je tahun baru semua ada azam..haha..aku before ni xdla azam mazam ni semua.biasa2 je..but this year i feel i need to have azam also..hihi

- hope to be new baby born that will make everyone smile
- open new book and close my horrible memory
- hope this year i don't add my enemies name list..and for all my enemies, please accept my apologize.. ^_^
- hope i can be a daughter that will make my parents proud of
- nak pegi kay ell.. ^_^
- hope i will make sense on surrounding and berperasaan sikit
- freedom
- less talk about nonsense things





















bilamatadahngantok: semua orang pernah buat silap and i wish that i will never do the mistake again..

circle = bulat

motif entry?
pressure!!!!!!!!!!!!!!!
hey! please babe, i dah ikut flow you kan tapi kenapa still macam ni..fed up la shiaaalll! wat the F tol..

istifar tika..ada hikmahnya ni,,think positive..hurm, ni yang buat aku makin mls nk ikot flow dia, ikot flow pon tak dpt..end up here! tired of this.agios!!

Thursday, December 29, 2011

budak comel!

haha! mesti byk question mark kat kepala hotak korang sapa budak comel tu kn? let me introduce the CUTEST girl!

jeng jeng!!!!
















hurm..actually byk lagi nk msokkan pic but the line macam bullshit! so,
maaf la sebab korang tak dapat tgk budak comel tu banyak2.. =)


huh! kat blog akak saya (ainardir.blogspot.com) ada gmbar saya..klu rindu saya terlebih,tgk la =)









bilahatibersuara: saya tak faham apa yang saya rasa

Tuesday, December 20, 2011

when i was addicted!

haha..addicted to what? 
to korean movie!!!!!!!!!
yeah! now i still watching playful kiss and the story always keep me in smile and always makes me fly in the air..owh! how sweet.....
can the reality be like in the story? i wish!










bilahatitakkeruan: saya sangat tengah mood gatal sekarang 'try to forget me if u can" damn! <

Wednesday, December 14, 2011

sahabat

ntahlah..kenapa aku tiba2 sedih mcm ni..sangat! nak nangis tau tak..kena ea wat aku macam ni?
teros tak ada mood seh nak wat keje..totally tak ada mood!maybe sebab before ni aku dengan dia tak penah gaduh..memang bermakna sangat kan erti persahabatan..tak pernah kot aku macam ni sekali.by the way, aku mintak maaf.tak ada niat lain.aku ingat kau ok.em..


ibu, nak balik! T_T

to much

sorry sebab aku lebih2..
sorry sebab aku da cabar kesabaran kau..
aku tak tau bnda ni leh jadi macam ni..
please jangan babitkn sesiapa
salah aku
hukum aku je






















bilahatiberkata: mesti jadi macam ni.no mood! bai

Tuesday, December 13, 2011

me is me

bila aku da start bersuara..jangan tanya KENAPA..
kau kenal aku macam mana?
dan macam tu lah aku sampai bila2..
aku sekarang memang tak reti nak jaga hati orang
sebab hati aku sendiri kosong..
kalau kau nk orang jaga hati kau...
GO FIND FOR IT!
fyi..not me ok?
sound like hell right?
because i hate it!
aku tak pernah perli kau dalam blog kau..
kalau kau tak puas hati,meh sini..
aku da cakap dari awal kn?
apa yang aku rasa, 
apa yang aku nak..
apa yang aku tak suka..
ya ya ya..
maybe kau cakap kau je yang kena jaga hati aku..
and aku tak suruh kau jaga hati aku..
i really really not ready for a SERIOUS relationship..
so please UNDERSTAND me..
btw, thanx for all u done for me..
i really really appreaciate it..
difficult to find someone like u..
but for now..i really really not ready..
so
dont make me hate you..

thanx












whatthehell: if you want someone to take care of ur heart,please find other..for now,i cannot take care your heart..enough for me to take care only my heart.TQ

Sunday, December 4, 2011

roda

first for all takziah kepada akak and abang ipar aku atas peninggalan arwah pak cik hussin..
al-fatihah


when i got the sms from my mom about that, automatic my tears come out.i feel sad because i think about my sis n bro..can they face the fate..insyallah they will be strong and i always pray for them.although aku ni tak rapat dengan arwah, but i always stay kat uma dia,so rasa la jugak kehilangan dia.and i donno knpe aku boleh menangis sampai bengkak2 mata..and i think i too emotional.. yup, maybe aku masih still ingat arwah atok aku kot...(al-fatihah)

and then, today my finger yang halus mulus bak bidadari kayangan melecur babe! habis lah! jatuh harga hantaran aku ( mood gatal + miang ) aku dengan mood berkobar-kobar kemas bilik,then nak tampal tempat gantung beg tu..aku guna la gam tembak yang guna letrik tu..tapi aku guna manual,ibu aku yang ajar..

bahan-bahan:
lighter
batang gam 

cara guna:
korang bakar btg gam tu kat hujung guna lighter and korang selet dekat tempat yang korang nak tampal penggantung tu. tahan lama tau,gam tu kuat!

cuba korang bayangkan,gam yang mula2 solid then bila dibakar dia bertukar liquid then liquid tu kena jari aku yang halus mulus bak bidadari ..peh! MASAK siot daging aku..memang sedap!

kesimpulan: don't play with fire, if u play with fire thats mean u want to be fire

and saya happy! =) *mood: mintak kaki sebab merenyam tahap miang buluh disapu dekat badan*



copcop! entry ni tajuk roda sebab kita ni hidup bukan selalunya di atas,bukan selalunya bahagia,bukan selalunya sehat dan kita ni bukan hidup untuk selamanya..di mana kita diciptakan, disitu jugak kita di kembali












lastbutnotleast: akak,be strong k.. =')

Wednesday, November 23, 2011

NEW days!

hype hype!! ^_^
my new lect is the best lect..HAHA!
hope tomorrow will not dispointed me..
and now i feel new spirit about STUDY..weird right? tika? study?HAHA..
we must change our life routine to achive a great memory in life..(kan? nampak merepek dia dah! )
by the way..for now on, i want to change my habit and my attitude(if can)
to be more positive,more confident, and not doing all the work at eleventh hour.
okay alls! need to sleep right now..
xoxo

Tuesday, November 15, 2011

increase the fat level!

YEAH!!! i love this entry because it make me smileeee smile smile and smileeee....no pressure come to me..
kawan sekepala aku ofcose la aqilah anak pak hussin..hehe..
first aku pergi SUSHI KING..and this is wat we eat..ngee~~

ni yang aku makan...nama dia takayaki yaki yaki ape ntah yang yaki..haha..( xtau nama pun,just mkn je )

huh! ni mkanan qila..nama dia.........HAHA! tak tau jugak..
then kita orang jalan jalan jalan lepastu boleh terserempak dengan exbf aku..HAHA! time tu aku nk gelak sebab tadi aku pkai baju yang agak serupa dengan bibik dekat belakang umah nenek jiran mak aku..haha..aku ingat nak senyum (baikkan saya? tahu dah saya ni baik) tapi dia wat dunno,aku pun wat dunno la..haha.. after that aku terliuq nak makan yougurtlicious..(ejaannya tidak pasti! hehe )..this is our dessert!!

YUMMY!!! SEDAP!!!! hehe..tak nyesal..price ni RM3.90..aku pilig yogurt mix berries and dia ada rasa masam2..bes sangat ok! TRY IT OUT.. ^_^
ni dessert qila,perisa cokelat! rasa dia macam eskem cokelat.. ^_^
huh..lepas tu jalan jalan jalan lagi..then qila ajak makan dominos pulak..haihhhh! ikutkan ajelah...
nasi ad offer..buy 1 free 1..regular okey! the price RM30.80 

gambar?????????
hehe..tak sempat nk snap sebab terus masuk mulut =)

time ni tengah tunggu pizza...lombab! then snap snap..nampak tak muka kebuluran =.=
boleh dicalonkan sebagai BIBIKBIBIK comel asia tenggara tak? ^_^

Wednesday, November 9, 2011

saya kena kidnap!!!

huh..nak citer ni...one day in the nice day in the day that i free..(fine..byk sangat day nye kn?)
hari senin hari tu aku kena kidnap ngan fana..huh! xdla kidnap sangat sebab aku rela sebenarnya.hehe..kita orang jejalan jalan dan jalan sampai bertambah dosa kita orang ni sebab kutuk orang. terbaikk kn? haha..and that day aku jalan teman dia beli pashmina.well,kita orang kuar memang tak sah tak masuk kdai bangla tu..hehe..kan fana kn??then kita org makan pizzahooowwwtttt....npe howt?sebab nk tunggu pizza tu sampai macam nak tunggu bulan jatuh ke bumi..(metafora yang melampau)

gambar ni disnap dengan meriahnya sebab kita orang ngah nganjing satu couple tu..( level dosa increase)

huh! comel kn dia?? tgk la bespren dia..hehe.. ada kena mengena ke? =.=

huh,then kita orang baliik dalam pukul 2 macam tula.pakcik ghazali hantar aku pegi bustand.then aku terus naik bas la nak balik.dalam bas tu aku baru check hp and dpt msg dari mendalam,dia tanya aku nak turun jaybee tak,jalan sama then dia hantar aku balik rumah akak aku,peh! prjalanan yang sangat tak dirancang.aku dengan kelam kabut call sis aku tanya boleh ke tak,sementara nak tunggu sis aku bgi keputusan bas da jalan and baru sis aku cakap boleh.time tu,SHIT MAN!! bas da jalan doe,tak kan nak patah balik pegi bustand,tp bila dikenangkan keizinankan yang dah diber,aku pun patah blik pegi bustand. and another bad thins happen when all tiker pegi jaybe SOLDOUT!!!!! hambek kau! aku memang da cakap yang mungkkin tak ada rezeki kot,aku call dia cakap tiket abes then dia cakap tak apelah,bia dia ngan abang dia ambil aku kat kluang.hey! macam keje giler jugak, dari pontian-kluang-jaybe..kan macam membazir masa dan tenaga but dia kata ok,aku pun set jela..almost 2 hour tunggu baru sampai..

then aku kena lah kidnap pegi jaybe,bahagia dah ni semua dalam keta..tiba2..............jalan jem dah! kemain jem dia,,panjang giler,kita orang lalu dalam,ingat tak jem,sekali jem jugak..sabooo jela..haha..aku dah macam orang meroyan,kebosanan,tak penah sangkut kat trafic jam,then nasib baik aku ada bawa bekalan mkanan dalam beg,so my job is eat eat eat eat =)
sampai je kat jaybe,kita orang ambil mkwe abg dia then terus pergi karok.mula2 aku malas nak karok then bil dah dengar dorang karon almost 1/2 hour,tekak aku gatal nak karok,so,aku nyanyi lagu bicara manis menghiris kalbu..(kononnya sore saya sedap sangat bawa lagu siti) ada aku kesah? talk to my hand LOSER! =P

then kita oang makan kat macdonald..aku lepak situ je then suruh akak au ambil kat situ je..tak payah la nak nyusahkan orang lagi nak menghantorr aku pulak kn?

kau tengok! berapa banyak air aku minum..hehe..


comel kan saya?? hehe..happy meal yang aku beli,sebab dah lama tak dapat toys macam ni..hehe


esoknya aku balik,sampai je rumah dila msg dia nak ajak aku keluar,huh?? baru balik..keluar lagi!! peh! memang sedap..kn?? aku pun on je..haha..dila amek aku dekat uma with her sis and her sis's boyfriend..bestla..citcatcitcat je kat dalam keta tu..haha..i'm happy to see her smile =)
kita orang pergi batu pahat mall..tak snap pic sebab mulut ni bebel je...haha..

kalau nak kenal,ni la dila aka lesbo aku..huh! sapa nak kenal dengan dia pastikan gigi korang tersusun rapi kalau tak memang kena reject mentah2..padan muka!

ok,dah nampk kan saya kena kidnap secara berterusan??
happy sangat

 
comelsangatlahbudakni!!! ^_^

Saturday, November 5, 2011

raya! RAYA!!

rutin harian.pagi2 bangun pergi pasar bli ayam,sayur,kelapa,kerisik..
eheemm...gsok gigi dlu baru gerak..
then lepas ni balik kampung! yeahhh....here i come nenda..

taun ni tak sembelih lembu pun sebab baru je sembelih hari tu utk kenduri arwah.. apa2 pun ayam kat pasar pun stil dapat memeriahkan lagi raya ni *wink wink


SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA  untuk semua...




p/s: jadikan kita lebih senang berkorban kan sesuatu untuk kebaikan =)


Wednesday, November 2, 2011

to FANA ANAK GHAZALI




YUNK! tadi godeh2 pic dalam pendrive..
jmpe gmbr ni..nak nangis tgk..huhu T_T

take care kat sna,
jgn nak jln jeeeee,
love u, miss u.. <3 
xoxo

Tuesday, November 1, 2011

hi anonymous!!

huh!...terharu tak aku wat entry khas utk ko ni...
if you are human being,please introduce yourself...
fyi
aku ni bukan makan orang pun,
aku ni baiikkk..hehe















p/s:dont make my head pusing2 because want to find who you are? ^_^ thanx

nasib nasib

hurm....
nak citer pasal gigi...
kejap lagi saya ngongak!
=(

bai

Sunday, October 30, 2011

spirit ohh spirit

hehe..hari ni ahad,esok isnin dah tika..paper final kau belambak lagi..kau boleh berblogging lagi?
hehe..actually this is my way to overcome my stress..hehe..

by the way i just want to say KLUANG!!!!!!! 4 DAYS lagi! ^_^ (nada gediksss)
hahaha..macam la kluang nak sgt aku balik =P

sepatutnye aku kenalah ada spirit nak final kn??,ni spirit nak balik pulookk..hoho..
how DA RE  you tika!!





huh! kan dah nampak excited sgt nak balik tu...comel kan bas saya..hehe...i know it!!! yeaahh tika perasan....like do i care?? =.= hahahahahaha....cepat la..........nk balikkkkk  abeskan final ni..ngee~~

to FANAAUNJIKSSSSSSS......hehehe...wait for me darl..hehe..nnti kita hangout sama2 ea..rindu ko jugak, dah la jalan KLCC xajak aku,ajak yang jantan je..hehe,,by the way,aku happy tgk ko happy =)

to my family,tunggula kekecohan ku nnti..kejap je lagi..hehe,ibu mesti tak sabo tunggu saya balik kn? kat umah tak de sapa nak layan ibu kat dapur kan,saya jela rajin layan ibu masak + gosip..hehe..wait for me k..

to semua peminat2,admire2 saya yang kat kluang tu,tgu kepulangan ku..haha..

enough tika,dah lebih dah ni..macam retis tak sedar diri..HAHA..

ok lah! nak smbung stdy (mood rajin)

bai..take care tau korang korang korang korang yang baca ni..may god bless uolls..pray for me k..
xoxo









p/s: come to mama thursday!! ^_*

Thursday, October 27, 2011

at eleventh hour

ini lah ATIKAH!!!! nak exam je mesti clumsy kelam kabut sampai berat pun da kurang hidup tak terurus kepala otak rasa nak balik je.
hahahahaha...orang cakap jangan stress nanti jadi mcm ni


tapi jangan risau  ye,tika still comel macam selalu..haha..then time da nak exam ni la sebok nak fahamkan semua apa yang dah belajar,dulu time study tak de pun nak fahamkan..PADAN muka!

tapi saya ok! saya akan buktikan yang style belajar macam saya ni pun leh dpt pointer tinggi...AMINNNNNNNNN....hehehehehehehe.. 

say NO to STRESS





AKHIR SEKALI.......inilah skandal saya sekarang ^_^

ape cebik cebik mulut??jeles la tu!





FINE FINE FINE....saya tau saya comel! bai







p/s: wish me luck in my final..xoxo

Wednesday, October 26, 2011

untuk budak gedik!!

CT AJA MOHD.TAHA!!!!
huh..ni la budak gedik yang teringin sangat nak tengok blog aku..hambek kau!!
puas dah anak taha?? hahahahahaha
entry ni khas untuk kau sebab dpt cari blog aku and actually blog aku xsusah nak cari kn?????
agak dah!

btw,thanx for all your mesot..haha..xpenah dpt mesot byk mcm tu sebelom ni..
awak tu jangan nak bajet mesot awk tu cantek sgt ea...HAHA..
thanx ko sanggup layan kerenah anak nardir ni sepanjang ko kenal aku...

GOOD LUCK IN PSPM DEAR!!!
4 FLAT YA!!!!!!!

Tuesday, October 25, 2011

Tangisan pagi

Feel bad when want (trpaksa) to going back to kmj,hah!bg sape2 belom dpt bgi tahu nombo korg kat aku,bgi taw la scpt y mungkin k..dila,danial,fana!!huh..k la.nk grak da..bai

Tuesday, October 18, 2011

berita yang tak dingini

hurm..harini mood sedih...SEBAB?????



disebabkan gigi i lost of mood today..semalam my teeth ngiluuuu denyut2 yang teramat sangat.tido je yang boleh mengubati sakit gigi aku..then today my point go to dentist.sadly the goverment dentist was closed today but i need to check my teeth because i cannot face with the denyut2 tonight.then,i went to swasta dentist at tangkak..nurse tu cakap gigi awak kena cabut!CABUUTTT!!!!! cuba eja satu satu..C A B U T !!!!!!!!!!!!!.time aku dengar gigi aku kena cabut aku da meroyan,mata dah bertakung sebab before ni in my life tak pernah cabut gigi dekat klinik..ibu jela dentist aku selama ni..but now kena cabut dekat dentist sebab gigi ni xgoyang..ooowwwhhh!!!!!! aku tros ckp tak nak cabut..aku nak cabut dekat klinik kat kluang sebab aku tau dekat situ tak sakit.then aku hanya dibekalkan ubat antibiotik 2 jenis and 1 ubat tahan sakit.

ubat dia manis! and pelik sebab ni kan ubat untuk sakit gigi tapi kenapa dia manis??persoalan demi persoalan..haha



then masa naik van tu, ada parang potong ayam dalam van tu...ada 3! takot tau tak..dah macam tebusan..MOTIF parang dalam van masih belum diketahui...dahla driver tu muka garang..btw,thanx ea sebab jadi driver kita orang tadi =))




adik adik akak akak abang abang pokcik pokcik dan mokcik mokcik,sila jaga gigi anda..nanti anda yang merana ^_^











p/s:wish me luck for muet speaking tomorrow

kisah cinta

hahahahahah...cinta..Cinta...CINTAAA....

actually aku bkn nak cakap pasal cinta but aku nk promote blog someone..
dalam blog dia ni ada macam2 story about love like novvel on9..kalau dulu aku ketagih dengan awek chuck taylor,but now i addicted with PERLU KAMU..hehehehe..macam2 lagi story yang dia ad..korang baca jela...lagipun jimat duit dan ruang,yela...tak payah susah2 nak beli novel,nk simpan lagi.kan kan kan,,,

kisahcinta

Monday, October 17, 2011

bila kabus menyelubungi













pagi2 kabus tebal,terasa nak buat entry pasal LOVE la pulak..haha..tika tika,orang sibuk study nk exam ka sibuk pasal blog.wat ever! this is me..hehe
idea tercetus meletus sebabb tadi aku ada terbaca blog someone yang aku pun xkenal.

firstforall...korang pecaya ke dekat first sight love?
for me,tak pecaya...maybe first sight tu bkn love tp minat atas dasar kecantikan,bentuk tubuh atau sifat..mustahil bin ajaib la kalau kau pandang someone tu terus fall in love..damn shit!! PENTIPU!!
"saya da start sayang awak start first sigh lagi" (ayat jangan nak manis sangat ea..peliiisssshhhh!)
and majority first sigh love will not everlasting..not permanently..RIGHT????

second, kalau merajuk tandanya sayang.HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA....bloody shit!! kalau macam tu,kau nak tunjuk yang kau sayang bf/gf kau,kau kena merajuk 24hours without stop!bodo tu namanya..sekarang ni kalau kau nak tunjuk sayang kau senang je,UNDERSTANDING....yup.this word very important in a relationship although in siblings.

third, kau suruh partner kau inform kat kau kemana dia nak pergi before pergi but kau inform kat dia kemana kau nak pergi bila kau dah pergi..huh! faham tak? kalau tak faham tak apa sebab maksudnya korang tak buat la,sapa makan cili dia terasa pedasnye kan???????? benda ni selalu happen, for me memang nak kena maki la kalau buat macam tu.unfair kan???? so, BE FAIR for everything!

fourth,UNDERSTAND.macamaku cakap kat point no.2 td.kau jangan ingat masa partner kau HANYA untuk kau! dia pun ada life sendiri.lagi lagi kalau korang ni couple as student.tak payah lah selalu nak mengedate jeee...orang tengok pon meluat puss nak muntah sebab pergi mana ad korang je..kita ni hidup kenalah senangkan hati orang lain jugak and avoid from jadi buah mulut orang lain.kang tak pasal pasal korang tambah dosa orang yang kutok korang tu..kita kan nak masuk syurga sama sama..

fifth,the word ILOVEYOU,ASHITERU,WO AI  NI, SAYA SAYANG AWAK ni actually very soul..and tak perlu nak cakap selalu,everysecond,everyday.....sebab bila dah selalu dengar,BOSAN! and tak rasa yang word tu SPIRIT...so,kalau nak rase spirit word tu,only said it when it really really has to say. tapi apa yang aku cakap ni bertentang dengan fakta! hahahahahahaha...sbb Dr Fazhilah Kamsah menyarankan supaya kita mengucapkan sayang atau 'i love u' sekurang-kurangnya 10 kali sehari kepada pasangan.
maybe aku bagi pendapat macam ni sebb aku tak dapat rase ayat tu btol2 kot..HAHAHAHAHAH..pape jela..


last but not least, jangan lupe ALLAH...boleh bercinta,bersayang tapi jangan sampai terleka dengan sayang dekat mahluk nya sahaja..sesungguhnya sayang,cinta pada ALLAH adalah kekal abadi........dan sesungguhnya ALLAH tidak pernah menyakiti kita.. =')














p/s:jangan korang clash lak lepas ni..aku tak tanggung pape tau ^_^


Saturday, October 15, 2011

touching

kan da nangis!!!!!!!! ain yang jahat!(jahat sikit)
hurm...rindu sangat dekat ibu (fine!actually last week bru balik)

ntahlah..maybe sebab tekanan dekat sini dan easy untuk merindui seseorang..huhu...









p/s:saya sayang ibu dengan ayah sangat ='))

Wednesday, October 12, 2011

to my future husband

hi dear,
yaaaa...i dunno who your are actually but for your information,i love u so much! damn much......
you,i dont care how look do you are..i just look at your heart..deep in your heart about your feeling to me..how much you love me..ya ya ya..i know,u love me so much right?
you, i just want you to know that i don't like so much,damn much dekat smoker...so,if you are a smoker,please..try to take less of your cigarette..and before we get married please stop to smoke because it will effect our baby sayang...huh! one more thing, i don't want to get tittle widow because of the cigarette..


huh! i want to tell you something,please accept me as who i am..because i can accept you as who you are darling...sayang,i know,lumrah kehidupan lelaki gatal plus miang plus merenyam but please babe..you nak gatal merenyam or so what ever, i don't care selagi i bukan jadi wife you,if you nak i jadi wife you,please don't make my heart hurt because of your miang gatal merenyam tu..ok sayang? tak adalah.kalau you ada kat tempat i.mesti you pun jeles teramat kan sayang? it's same to me darling..so,before you did something,you think about my feeling first ok ^_^

















continue.................................................................

gedik!

huh! entry je pon dah mcm bunyi tak puas hati kan..bukannya apa,aku just pelik bin ajaib bin hairan dekat couple2 yang berasa di dunia ni.ye ye,aku tau yang dunis dah maju,nk jimat kredit but aku rase tak perlu la wat agenda 18sx kat wall korang.haloo?? it's for tontonan UMUM! ditekankan disini,UMUM!! ye ye,aku tau tu fesbuk kau,hak kau tapi masalahnya dia kua dekat home aku dan agal mnyemakkan pemandangan mata aku.kalau nak jimat kredit sangat private message kan boleh!adoiyaiiii...bukan kau sorang je tengah happy dengan partner koranglah dan ingin aku TEGASKAN yang bukan korang je ad partner or couple.

huh! exam final nk dekat..dah kat paras idung dah ni.lambat je bertindak of cose aku lemas but aku akan try selamatkan diri aku sendiri dr kelemasan!! hehehehe..metabola giler kan.bai

Thursday, September 22, 2011

wake up!

hidup ni memang tak selalunya bahagia dan tak selalunya senang.ssekarang ni fasa hidup aku kat KMJ agak terumbang ambing macam kapal titanic nk karam.it's all about CHEMISTRY..

and now! i feel like want to sleep all time (not mean i want to die bullshit).penat,ngantok,sleepy beauty..arrgghhhh!!!! final xam nk dekat dah.........SEDAR laahhhhh atikah! wake up from your dream day and focus to your study!




k la..nk tdo.bai


p/s:arini agak hepi sbb dpt release tension..thanx pooh!

Wednesday, September 21, 2011

die

huh! kn da nak mati da..hambek kau...tu la...nk sangat belajar matrik,rasakan lah....final lg 4 weeks...wish me luck babe!



btw,thanx my p0oh make me happy although in the suck fuck damn kmj







lol on you! <3

Sunday, September 4, 2011

tak puas

fine..nak nangis pon ada..hurm,cuti yang sangat tak best..hari hi nak balik kmj dah.. T_T 
please stop the time..erm..rindu family,ibu..ok bai! =(





Saturday, August 27, 2011

hilang!

fine..finally myCEM hilang Hilang HILANGGG!!!!!where are you?eeii...penat la wei nak tunggu macam ni.mula mula 24,26 then hari ni dah 27!!! 27 oke?!#@%^hurm.. janji tinggal janji..pendusta! (emo tak saya?) haha.. k bai!

Friday, August 19, 2011

dia da ada gf!

haha..tahniah ye awak! awak dah ada gf baru...but pity of the exbf of your gf because of you,he clash with your gf ^_^
how dare you to do that...hurm...what ever you do,be happy of your life..don't make your girl such an idiot person that must follow all your rules while you don't want to follow her rules..and please ya..please take care of your mom..study smart ya,she will proud of you one day..don't make your love effect your future..

kemain aku bagi nasihat...dia bukan baca pun blog aku..hehe..by the way,  CONGRATULATION ^_^

Thursday, August 18, 2011

aku jeles la!

fine! aku jeles sangat..tak tau kenapa...tadi masa buka puasa sama sama dengan classmate,  akak F adalah tempahkan kek cokelat..then tiba tiba lepas aku basuh tangan dekat sinki,C panggil aku,aku tengoklah,rupa rupanya dia nak tunjuk yang S nak suap kek cokelat kat dia! ooohhhhhheeemmmmjjiiii!! siap main selet2 dekat hidung lagi! time tu aku menahan jee....then aku call ain,terus nangis...(lagi sekali) oooohhhheeeemmmmjiiiii!!!! kenapalah aku perlu menangis kan! T_T serious sedih giler..tak tau la kenapa...now,tak ada mood da T_T
please my heart,say goodbye to him........

Wednesday, August 17, 2011

CSI

hehehehe..orang stay up study..aku stay up stalker orang....bagusssnyyeeee...anak sapa la nii??
by the way,happy gileerrrr dapat stalker dia..agagagagagagaga... ^_^ misi yang kedua akan ku lancarkan sebentar lagi..booo00mmmm!!!! 
tik tok tik tok...bukan kau sorang je ada pakwe dan bukan ko sorang je ada makwe dan bukan korang je yang couple dalam dunia ni..HAHAHAHAHA..aisshhh! suka terlebih ni pehal lak..tak senonoh punya perangai..hehe..ok la..nk smbung buat lab report! xoxo uollss 

Monday, August 15, 2011

wahai kaum adam

huh! sebelum apa apa..assalamualaikum........


kepada kaum kaum adam...hey! korang ni buat rosak nama lelaki je la... aku ni bukannya apa,yela..time mula mula kenal...kawan bagai nak rak.. kalau boleh kita lah kawan sejati dia..bila da lama sikit..hidup pun da ramai peminat,dapat usha yang howwwttttttt....kawan sendiri time kau susah dulu pun kau da lupe...aisshhh...aku tak nak pape..just apreciate aku as your friend..aku tak mintak nak jadi girlfriend kau lah! aku pun tak de nak love love kat kau.. satu jela aku mintak,couple tu jangan nak pilih muka je dengan badan je cik abang oiii..benda tu semua tak kekal la..dan kalau couple ko tu buang boyfie dia sebab kau,not impossible kalau one day dia akan buang kau bila dia jumpa lagi better..dan kau! apela nak jadi,sebabkan sorang perempuan kau buang kawan..memang terbaikkk!!!!!




















p/s: saya comel!